Dr. Boldizsár és Társa Ügyvédi Iroda

AZ IRODA
           
 


Ügyvédi Irodánk 2001-ben költözött Buda legrégebbi kerületének szívébe, az I. kerületbe, közvetlenül a Várnegyed aljában, egy új építésű, iroda- és lakóház első emeletére. Így kellemes környezetben, régi lakóépületek, középületek és éttermek között a Duna mellett fogadhatjuk régi- és új, leendő ügyfeleinket.

Az Iroda fekvésének köszönhetően, Buda tömegközlekedési csomópontjában számos közlekedési eszköz (M2, HÉV, villamos, busz) biztosítja a gyors eljutást a Főváros centrumába és más helyeire. A kormányzati intézmények, így bíróságok, hatóságok és más középületek akár 5-10 percen belül elérhetők. Ezen túlmenően irodánk gépkocsival is könnyedén megközelíthető és számos parkolási lehetőség adott a környéken.


Képek az irodáról:
Ügyvédi Irodánk mind gépkocsival, mind az alábbi tömegközlekedési eszközökkel könnyen megközelíthető:

  • Szentendrei HÉV
  • 2 Metró
  • 19 és 41 villamos
  • 11, 60 és 86 autóbusz
 parkolási lehetőség mind a Gyorskocsi utcában, mind az iIrodánk másik oldalán található Iskola utcában mindig biztosított.

Nagyobb térképre váltás


Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE

Ügyvédi Irodánk 2007-ben költözött a Buda legrégebbi kerületének szívébe, az I. kerületbe, közvetlenül a Várnegyed aljában, egy új építésű, iroda- és lakóház első emeletére. Így kellemes környezetben, régi lakóépületek, középületek és éttermek között a Duna mellett fogadhatjuk régi- és új, leendő ügyfeleinket.

Az iroda fekvésének köszönhetően, Buda tömegközlekedési csomópontjában számos közlekedési eszköz (M2, HÉV, villamos, busz) biztosítja a gyors eljutást a Főváros centrumába és más helyeire. A kormányzati intézmények, így bíróságok, hatóságok és más középületek akár 5-10 percen belül elérhetők. Ezen túlmenően irodánk gépkocsival is könnyedén megközelíthető és számos parkolási lehetőség adott a környéken.